Overstappen

De relatie tussen u en uw administratiekantoor is een vertrouwensrelatie.  Die relatie verbreken en overstappen doe je niet zonder goede reden.
Maar als de toegevoegde waarde ontbreekt of het contact verslechtert, dan kan het tijd worden om die relatie te heroverwegen.

 

Ook de kosten zijn een belangrijk aspect in de afweging om over te stappen, maar laat u zich daardoor niet misleiden!
Goedkoop betekent regelmatig duurkoop. Dat komt omdat een goedkope boekhouder zijn vakkennis niet op peil houdt, met verouderde of niet-professionele software werkt of weinig advies en ondersteuning verleent.

 

Uiteindelijk wilt u dat uw administratie in goede handen is.
U binnen lokken met lage tarieven en daarna stapsgewijs de prijzen verhogen is niet onze werkwijze. Administratiekantoor Polet hecht aan een goede, langdurige klantrelatie. Wij hebben veel ervaring met een overstaptraject en zetten administraties moeiteloos over ongeacht met welk softwarepakket de administratie is gedaan. Wij zijn ook niet gebonden aan één specifiek pakket.

 

Wanneer u overweegt een overstap te maken, wilt u natuurlijk wel met de tijd meegaan en in zee gaan met een kantoor dat voorop loopt als het gaat om automatisering, ontwikkeling en dienstverlening.

 

Oriënteer uzelf en onderzoek hoe innovatief en ‘bij de tijd’ een kantoor is. Wij doen graag mee in dit vergelijk!

 

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.