AdministratieActueel®

Op basis van uw administratie neemt u graag beslissingen voor uw onderneming. Bij Administratiekantoor Polet begrijpen we dat. Standaardoverzichten zoals een resultatenrekening zeggen u daarbij weinig. Als MKB-ondernemer wilt u gewoon weten hoeveel winst er onderaan de streep overblijft. Maar weet u daarmee ook hoe u uw resultaten heeft behaald? Echt inzicht in de resultaten helpt om te sturen op businesskansen. Met AdministratieActueel® geven we u inzicht in relevante cijfers en details. Ideaal voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Nu al nieuwsgierig klik hier voor de online demo.

 
 

AdministratieActueel® vergelijkt zowel financiële als niet-financiële gegevens met elkaar. Hoe dat concreet werkt? Voor transportondernemers onderzoeken we de kosten per kilometer. Voor de detailhandel zijn juist klantenaantallen in verschillende periodes of de omzet per klant interessant. Dat zijn gegevens waarop u als ondernemer acties kunt ondernemen. Die acties gaan over de meest uiteenlopende zaken. Denk aan de rijstijl van chauffeurs, inrichting van de winkel, training van verkopend personeel of efficiencyslagen in de bouw. Ons doel is om juist die zaken eruit te lichten, die u als ondernemer vooruit helpt op ondernemerspad!

MANAGEMENT INFORMATIE
ACTUEEL
INZICHT
BESPAAR
KOSTEN
BESPAAR
TIJD

 

 

AdministratieActueel®

Deze mogelijkheden zijn onderdeel van AdministratieActueel®. Ondernemers loggen eenvoudig in en bekijken en vergelijken direct de resultaten van de afgelopen dag, week, maand, kwartaal of jaar. Een unieke kans voor ondernemers dus. In samenwerking met u als ondernemer kijken we welke gegevens voor u relevant zijn. Zo helpt de informatie u ook echt vooruit. Het programma geeft u als ondernemer op elk moment inzicht. Stuur uw organisatie dus altijd bij op basis van de actualiteit. Nieuwsgierig? Bekijk onze online demo!

 

 

Onze rol

Op dit moment gebruiken klanten Polet als coach. Een coach staat naast een ondernemer, die hem voorziet van de juiste tips en trucs op basis van harde cijfers en resultaten uit het verleden. Data waarmee beslissingen genomen kunnen worden richting de toekomst. Moeilijk? Een coach spreekt de taal van zijn gesprekspartner, om zo samen te gaan voor mooie resultaten. Juist in die rol ligt onze kracht en meerwaarde!

 

 

Administratiekantoor Polet

Ons kantoor in Alblasserdam telt zes medewerkers. Ons gezamenlijke doel is om u als ondernemer stevig in het zadel te houden. Dankzij onze brede ervaring in de ondernemerswereld, bekijken we uw vragen altijd van diverse kanten en adviseren we u op basis van uw behoefte. Zo zijn wij dus een goede sparringpartner! Dat is Administratiekantoor Polet.

 

 

Grijp uw businesskansen

Nieuwsgierig naar een uitgebreide demo? Of direct weten waar u kunt besparen om uw winst te laten stijgen? Maak direct een afspraak met Joop Polet. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar aan de Plantageweg 22 in Alblasserdam. Liever bij u op locatie? Geen probleem! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078 - 692 00 20 of mail naar info@poletbv.nl.