Polet

 

De accountants en adviseurs van Polet zorgen ervoor dat u als ondernemer grip krijgt op uw administratie. Met een totaalpakket aan fiscale diensten helpen we organisaties op weg naar financieel succes. Omdat we geloven dat cijfers belangrijk zijn, maar het uiteindelijk gaat om rendement.

We stellen jaarrekeningen op, verzorgen de salarisadministratie en adviseren uw organisatie over de kansen in de markt. Vanuit ons kantoor in Alblasserdam vormen zo al meer dan 25 jaar een vast aanspreekpunt voor ondernemers binnen én buiten de regio.

Alles weten over de unieke werkwijze van Polet?
(button)

 

Waar kan Polet u mee helpen?


Van administratieve ondersteuning tot bedrijfsadvies – Polet is er voor alle ondernemers die meer willen met hun administratie. Hoewel we een full-service administratiekantoor zijn, hebben we in 25 jaar een aantal specialismen ontwikkeld:

  • AdministratieActueel. Een online dashboard waarmee ondernemers real-time inzicht hebben in hun actuele administratie. Zo neemt u op elk moment de juiste beslissingen.
  • Salarisadministratie. Volledig ontzorgt worden op gebied van salarisverwerking? Onze adviseurs zijn o.a. gespecialiseerd in het verwerken van de maandelijkse loonstroken, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het begeleiden van de helaas onoverkomelijke  ontslagprocedures. Voor al uw administratieve vraagstukken kunt u bij Polet terecht.
  • Belastingadvies. Het optimaal benutten van de fiscale en juridische mogelijkheden voor uw onderneming gaat verder dan alleen de aangifte inkomstenbelasting.
  • De belastingadviseurs van Polet ondersteunen in loonbelasting en sociale verzekeringspremies, begeleiding van belastingcontroles en bedrijfsopvolging. Vanuit een partnernetwerk geven we fiscaal advies waarmee u kosten bespaart. Alle adviseurs van Polet zijn aangesloten bij het Register BelastingAdviseurs, RPP en Fiscount; zodat u kunt vertrouwen op hoogwaardig advies op maat.
  • Begeleiding voor starters en overstappers. Veranderen van administratiekantoor leidt in de praktijk nog wel eens tot problemen. Met onze overstapservice zorgen we ervoor dat een eventuele wissel zo pijnloos mogelijk plaatsvindt. Ben je als startend ondernemer teveel tijd kwijt aan het bijwerken van jouw administratie? Polet heeft een speciaal pakket aan administratieve diensten voor beginnende ondernemers. Daar lees je hier meer over.
  • En werk je al samen met een administratiekantoor maar is het tijd voor verandering? Met onze overstapservice zorgen we ervoor dat veranderen van kantoor zo pijnloos mogelijk plaatsvindt.

 

Polet aanpak

 

De werkwijze van administratiekantoor Polet laat zich samenvatten als: ‘de ondernemer centraal.’ Wij leveren geen standaard administratieve diensten, maar kijken gericht naar de ontwikkeling binnen- en behoeften van uw organisatie. Want administreren is ook ondernemen.

Tijdens de intake maakt u kennis met uw relatiemanager bij Polet. Hij vormt het vaste aanspreekpunt binnen ons kantoor kijkt samen met u gericht naar de financiële doelstellingen van uw organisatie. Ook onderzoeken we trends, analyseren de branche en concurrenten en stellen een plan van aanpak op. Een goed begin is immers het halve werk.
 Wanneer de doelstellingen helder zijn is het tijd voor actie. Iedere klantvraag is uniek en vereist een maatwerk-aanpak. Polet stelt voor iedere business-case het juiste pakket aan administratieve en fiscale diensten samen. Hiermee werken we gericht aan het realiseren van uw doelstellingen.
 In ons netwerk bevinden zich naast relatiemanagers ook de nodige specialisten. De relatiemanager is er voor de vaste werkzaamheden en schakelt bij bijv. complexe adviestrajecten een specialist in. Hierdoor kunnen we altijd snel schakelen en beschikt uw organisatie over kennis van zaken. Dat geeft vertrouwen.
 


 

Monitoring 24/7.
Bij Polet vinden we het gewoon dat een adviseur ook advies geeft wanneer u daar niet om heeft gevraagd. Omdat u erop mag vertrouwen dat wij de markt en het vakgebied in de gaten houden en snel anticiperen op ontwikkelingen. Dat doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 
Klik hier en doe de scan ‘Ondernemer centraal’