"In een klein kantoor werk je als collega's écht samen"

 

Adviseur en payroll professional Pieternel Polet is binnen administratiekantoor Polet verantwoordelijk voor de salarisadministratie- en personeelszaken van klanten. Naast haar fiscale loopbaan is Pieternel ook bestuurslid bij de Koninklijke EHBO vereniging in Alblasserdam. 

 

Bij Polet ben ik jong begonnen in het archief en in de afgelopen elf jaar gegroeid tot payroll professional en het aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. In mijn dagelijkse werkzaamheden richt ik mij vooral op het verwerken van de salarisadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het ondersteunen van collega's in de 'BTW'-maand. Na verloop van tijd verzamel je ook een 'vaste' groep van klanten om je heen. Zelf vind ik het belangrijk om niet alleen op financieel niveau met een klant te kunnen overleggen, maar ook een luisterend oor bieden voor de ondernemer. De aandacht voor persoonlijke verhalen en het verhaal achter de cijfers is iets waar we bij iedere klant altijd opnieuw naar streven. 

 

Alles voor ondernemers in huis 

Veel ondernemers hebben weinig tijd voor administratie en willen ontzorgd worden. Ons kantoor heeft alle dienstverlening op het gebied van administratie en financiën direct en indirect in huis. Met welke vraag een klant ook komt: wij zien geen problemen maar uitdagingen. Het kunnen fungeren als helpdesk en back-up van de ondernemer vind ik belangrijk. Deze moet bij alles wat te maken heeft met salaris- en personeelszaken weten dat hij bij Polet terecht kan. Voor fiscaal advies en administratieve dienstverlening maar ook bij arbeidsconflicten of het aantrekken van werknemers uit het buitenland. 

 

 

Begonnen als vakantiemedewerkster en inmiddels al weer ruim veertien jaar werkzaam bij Polet. Na eerst veel in de breedte te hebben gewerkt om het vakgebied te leren kennen ben ik nu steeds meer bezig met specialiseren. Sinds kort begeef ik mij ook op het terrein van budgetcoaching en advies in loonbeslagen. En wie weet wat de toekomst nog meer brengt! 

 

Een interview met Arie Arends

 

 

 

Case informatie

Wim van de Voorde - directeur GNE B.V. 

Ondernemende adviezen op het gebied van administratie en personeelszaken voor startende ondernemers, met maatwerk voor iedere groeifase.