"Inmiddels verwerken we bijna alles digitaal"

 

Elly Verloop werkt als administratief medewerkster al meer dan 15 jaar bij Polet. Een administratief wonder met een proactieve instelling: "het is belangrijk om zaken meteen beet te pakken. Liever vandaag dan morgen." 

 

In maart 2000 ben ik bij Polet in dienst gekomen. Toen werkte ik vier dagen per week, inmiddels is dat (sinds de geboorte van mijn oudste zoon) één dag per week. Bij Polet werk ik in een klein team met trouwe medewerkers. We kennen elkaar al lang en dat maakt het werken gezellig en vertrouwd onderling. 'Alles voor ondernemers' betekent voor mij dat je altijd op zoek gaat naar de beste oplossingen voor klanten. Zodat ons advies in hun financiële voordeel is. En doordat we veel klanten al jaren kennen, staan we ook dicht bij hen wanneer er vragen zijn of advies nodig is. Dat is prettig werken. 

Als administratief medewerkster ben ik breed inzetbaar. Van een aantal klanten verwerk ik de volledige administratie en verzorg ik ook de jaarrekening. Daarnaast bereken ik ook de BTW-aangifte van diverse ondernemers. Verder spring ik bij in de BTW-maand bij het verwerken van de administraties. 

 

De klant persoonlijk leren kennen 

Zelf heb ik een aantal vaste klanten die ik goed ken - en andersom ook. Het is leuk om te zien dat wanneer je langer voor een klant werkt de relatie ook steeds persoonlijker wordt. Zo vond ik het hartverwarmend toen ik diverse kaartjes en attenties van klanten kreeg bij de geboorte van mijn kinderen. Een goede klantrelatie is wel één van de sterkste punten van Polet. 

 

Het vakgebied administratie is snel aan het veranderen. Inmiddels verwerken wij bijna alles digitaal en leveren klanten ook steeds vaker hun facturen digitaal aan. Dat vraagt soms even wat inspanning aan de kant van de klant, maar uiteindelijk levert het wel financieel voordeel op. En bovendien hebben wij dan ook altijd de facturen bij de hand. En mocht er toch iets ontbreken dan laat ik dat meteen weten. 

 

Een interview met Arie Arends

 

 

Case informatie

Wim Buijs, directeur Buijs Groot Ammers Overslag

Bij de overname van een collega overslagbedrijf waren we blij verrast door de deskundige expertise van onze adviseur. Hij heeft het hele overnametraject geleid en ons op alle kansen en bedreigingen gewezen. Een periode om met een goed gevoel op terug te kijken.