Belastingadviseur

 

Op zoek naar een professionele belastingadviseur? De belastingadviseurs van administratiekantoor Polet bieden u fiscaal advies op maat. Met ruim 25 jaar ervaring helpen we u bij de aangifte inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringen en complexe fiscaal-juridsche vraagstukken. Polet is aangesloten bij een kennisnetwerk van experts en heeft kennis van actuele wet- en regelgeving. Zo benutten we alle fiscale mogelijkheden waarmee u als ondernemer daadwerkelijk geld kunt besparen.

 

 

Direct in contact komen met jouw adviseur?

Onderwerp:*
Naam:*
Bedrijf:
Telefoon:*
E-mail:*
Bericht:
 

Dit kan belastingadviseur Polet voor u betekenen


De belastingadviseurs van Polet zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames en het bepalen van de juiste ondernemingsvorm voor organisaties. Goede begeleiding in dergelijke trajecten draagt eraan bij dat u minder belasting betaald en verminderd de kans op aansprakelijkheidsrisico’s. Daarnaast biedt belastingadviseur Polet de volgende diensten op het gebied van belastingadvies:

-  Aangifte inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting (BTW).
Het sluitstuk van het opmaken van de jaarrekening. Wij zorgen ervoor dat de fiscale regels correct worden toegepast en maken bezwaar indien nodig. Zodat u nooit teveel betaald.


-  Begeleiding belastingcontroles.
Een belastingcontrole komt meestal onverwacht. Dan is het wel zo prettig wanneer u kunt terugvallen op uw belastingadviseur. Met ruim 25 jaar ervaring spreken we de taal van de inspecteur en kunnen we snel antwoord geven op complexe vragen.

 

-  Afdracht loonbelasting en sociale verzekeringen.
Wanneer u personeel in dienst heeft bent u als werkgever verantwoordelijk voor het afdragen van de loonheffingen. De belastingadviseur van Polet helpt u bij het optimaal inrichten van uw salarisadministratie.


-  Fiscaal-juridische vraagstukken.
Ook voor een advies op maat kunt u bij belastingadviseur Polet terecht. We helpen organisaties met BTW problematiek, factureringsregels, startersafschrijving en meer.
Met als doel: het waarborgen van de continuiteit van de organisatie.

 

Zo werkt belastingadviseur Polet


Polet is aangesloten bij een breed kennisnetwerk van experts binnen ons vakgebied. Zo kunnen we in situaties waarbij specifieke expertise gewenst is, snel de juiste specialisten raadplegen. Daarnaast zijn we aangesloten bij de volgende instellingen:

Fiscount – Koepelorganisatie voor fiscalisten, juristen en accountants.
https://www.fiscount.nl/

 

Register Belastingadviseurs (RB) – Beroepsvereniging belastingadviseurs in Nederland

Register Payroll Professionals (NIRPA) – Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

 

 

Neem contact op met belastingadviseur Polet


Bij Polet noemen we onszelf niet zomaar een administratiekantoor. We zijn we ervan overtuigd dat iedere ondernemer behoefte heeft aan financieel advies op het juiste moment. Daarom hebben onze klanten allemaal een vaste belastingadviseur. Zij kijken niet alleen naar uw boekhouding, maar ook naar de strategie van uw organisatie. En bevindt uw onderneming zich verder weg? Ook via de cloud signaleren onze specialisten kansen en geven financieel advies.

Wilt u meer weten over wat onze belastingadviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

 

belastingadviseur administratiekantoor Polet b.v.