Administratieve ondersteuning ZZP

 

Een totaalpakket aan administratieve ondersteuning voor ZZP’ers


Polet biedt een compleet pakket aan administratieve ondersteuning voor ZZP'ers en starters. Samen met u kijkt een van onze adviseurs naar de situatie van de onderneming en geeft een advies op maat. Al meer dan 25 jaar ontzorgen we ZZP’ers op administratief en fiscaal gebied. Zodat u meer tijd overhoudt voor uw core-business.

 

 

Direct in contact komen met jouw adviseur?

Onderwerp:*
Naam:*
Bedrijf:
Telefoon:*
E-mail:*
Bericht:
 

Goedkope administratieve ondersteuning, voor een vast bedrag per maand


Administratieve ondersteuning voor ZZP’ers hoeft niet duur te zijn. Polet heeft een instap-pakket samengesteld voor ondernemers. Dat is handig wanneer u bijv. onlangs een onderneming gestart bent. Afhankelijk van het aantal rapportages dat u wilt ontvangen, is dit pakket uit te breiden. Voor een vast bedrag per maand krijgt u:

- Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Periodiek overleg en maandelijkse rapportage
- Toegang tot het gepersonaliseerde dashboard van uw onderneming met AdministratieActueel
- Professionele jaarrekening
- Ondersteuning bij periodieke standaard-aangiftes (omzetbelasting)
- Startersbegeleiding

 

Waarom een ZZPér kiest voor administratieve ondersteuning van Polet?


Een succesvolle organisatie groeit en maakt verschillende fasen door: van startend bedrijf tot volwaardige onderneming. Bij Polet geloven we dat elke fase invloed heeft op de mate van administratieve ondersteuning van een ZZP'er. Om ook in de toekomst verantwoorde beslissingen te kunnen nemen helpen de adviseurs van Polet u graag.

Waarom wachten totdat de accountant een keer contact opneemt? Met AdministratieActueel heeft u als ZZP’er 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op de financiele situatie van uw onderneming. Zo volgt u altijd het verloop van alle financieringsstromen. En komt u er even niet uit; dan staan de adviseurs van Polet klaar om direct met u mee te kijken. Administratieve ondersteuning op het moment dat het u uitkomt. Wel zo prettig.

 Testimonial:
“Deskundigheid, betrouwbaarheid en correctheid spelen een grote rol bij onze duurzame relatie van meer dan 22 jaar. Ook op het gebied van juridische zaken hebben wij goede ervaring met adviesbureau Polet.” – Jan Verhoeven

 

 

Neem contact op voor met informatie over administratieve ondersteuning voor ZZP’ers


Wil je meer weten over wat ons kantoor kan betekenen aan administratieve ondersteuning voor jou als ZZP’er? Of wil je direct één van onze adviseurs spreken?