Nu ook MKB-kredietcoach bij Polet!

10-11-2015
Nu ook MKB-kredietcoach bij Polet!

 

Financiering nodig? Klopt uw businessplan? Hoe kan ik mijn organisatie het beste laten groeien? Dit soort vraagstukken zoals genoemd kunt u voortaan bespreken met Joop, want sinds oktober jl. is Joop afgestudeerd als MKB-Kredietcoach. Met deze nieuwe dienst helpt Joop u met aanvragen voor financieringen, ondernemersvraagstukken en/of coaching.

 

Hoe werkt MKB-kredietcoach?

MKB-kredietcoach werkt volgens het Vent, Tent & Cent principe. Dit betekent dat we kijken naar de Vent: u als ondernemer. Waar liggen uw kwaliteiten en valkuilen? Bent u in staat een organisatie te leiden en de bijbehorende risico’s te dragen? Daarnaast kijken we naar de Tent: uw onderneming zelf. In hoeverre is uw idee onderscheidend genoeg dat het kans van slagen heeft? Het laatste onderdeel gaat over de Cent. MKB-kredietcoach kijkt samen met u in hoeverre de organisatie kredietwaardig en financierbaar is. Ook kijken we of u in staat bent de risico’s het hoofd te bieden en uiteindelijk het krediet te ontvangen en terug te betalen.

 

Neem contact op!

Meer informatie vindt u binnenkort op onze website. Wilt u nu al extra informatie, neem dan contact op met Joop Polet, 078 – 692 00 20 of via info@poletbv.nl